Nieuws

1 Maart 2019 .

AlloyGator op de InterNational Amsterdam Motor Show op de RAI van 3-7 April 2019, en u kunt daar gratis naar toe!

Bezoek ons van 3 tot en met 7 April onze stand op de IAMS 2019 in Hal 2.

Indien u bij ons een set AlloyGators Exclusive koopt, krijgt u van AlloyGator Nederland direct het aankoopbedrag terug van uw entree ticket. (maximum €25,-)

AlloyGator IAMS 2019 

5 December 2016

AlloyGator Exclusive, nu tot en met 24"

Eindelijk zijn ze er nu, de grotere AlloyGators Exclusive voor wielen van 12 tot en met 24 inch. Ze zijn ronder van vorm en de eindverbinding is iets veranderd.

Ook is het eindkapje nu voorzien van onze naam en logo, Hij valt nu door een andere vorm ook minder op.

Ze zijn leverbaar via onze webshop en bij onze dealers.

 

 

28 Oktober 2016

Weer nieuwe kleuren!

Totaal onverwacht zijn er weer 2 nieuwe kleuren in het assortiment opgenomen. Nu dus ook direct leverbaar in onze webshop en bij onze dealers.

 

 


 

11 September 2016

AlloyGator in RTL's Life is Beautiful.

Vandaag waren wij te zien op RTL4  in het programma "Life is Beautiful" In een 3 minuten durend filmpje mochten wij laten zien wat AlloyGator is en waar wij voor staan.

 


 

 

10 Augustus 2016

Nieuwe kleur!

Ons assortiment is uitgebreid met een nieuwe kleur blauw. Lichter van kleur vergeleken met de kleur die we nu hebben. U hebt nu dus de keus tussen de huidige kleur "blauw" en de nieuwe kleur "sky blue". De nieuwe kleur is ook al beschikbaar in onze kleuren configurator. Zie hier de foto's van de nieuwe kleur.

voorbeeld SkyBluesky-blue

 


 

 

 

30 Mei 2016

Van 30 mei t/m 10 juni AlloyGator campagne op Radio 10

Het  succesvolle radioprogramma "Somertijd" op Radio 10 wordt deze periode gesponsord door AlloyGator Nederland
In de periode van 30 mei t/m 10 juni 2016 hoort u tijdens het programma Somertijd tussen 16:00 en 19:00 diverse malen het bericht:
 "Somertijd wordt mede mogelijk gemaakt door AlloyGator.nl, de velgbeschermer".
En u hoort diverse malen onze reclameboodschap.

Tijdens deze periode geven wij u ook updates via Facebook.
Radio 10 heeft een actiepagina in deze periode en daar kunt u een set AlloyGators met installatie winnen.
Uiteraard kunt u ook meedoen met de actie. Luister dan elke werkdag tussen 16:00 en 19:00 uur naar Radio 10 en beantwoord de vragen op de actiepagina.
 
Rodio10 banner

 

 

 

7 April 2016

Glow in the Dark

Onze nieuwste aanwinst is alweer een tijdje te koop. Het is de "Glow in the Dark" uitvoering van de AlloyGators. Deze werken zoals de wijzers op een analoog horloge. Ze dienen opgeladen te worden met licht, en dan geven ze enige tijd een licht groene gloed. Hoe korter van te voren ze "opgeladen" zijn, des te sterker is de gloed.

We hebben ook al vragen gekregen of deze zijn toegestaan. De wet heeft het alleen over verlichting en over reflectoren. Wij hebben navraag gedaan bij het RDW en zij gaf de volgende reactie:

 

In reactie op uw e-mail, bericht ik u het volgende.
In het voertuig reglement zijn geen eisen opgenomen ten aanzien van de kleur van een voertuig. Glow in the dark is dus ook toegestaan.
Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Medewerker Klantenservice RDW

 

Als u wil weten hoe onze Glow in de Dark AlloyGators er uitzien, verwijs ik u naar onderstaande video.


 

 

 

28 Februari 2016

De waarheid achter velgreparatie

Een lichtmetalen velg die een stoeprand raakt wordt nou eenmaal beschadigd. Hierbij schaaft een gedeelte van de velg weg, of uw velg verbuigt.

Een velg repareren kan dat verschillende manieren.

Een van de manieren is om de beschadigde rand op de draaibank af te draaien, waardoor er zoveel materiaal weg wordt genomen totdat velg weer glad is. Dit afdraaien van de velg maakt de velgrand een stuk dunner, en dus minder sterk.

   

 

 

Een andere manier is om er nieuw materiaal in te lassen op de beschadigde plaatsen. Dit wordt vervolgens gladgeschuurd of ook afgedraaid.

Echter een lichtmetalen wiel is een in één keer gegoten uit een legering van aluminium en nikkel. Doordat dat in één proces gebeurt ontstaat er op moleculair niveau een kristallijne structuur in het materiaal. Dat geeft de sterkte aan het wiel. Als daar achteraf in gelast wordt, met een legering die nooit 100% hetzelfde is als het materiaal van het wiel, kan dat problemen geven. Door de grote temperatuurverschillen wordt de kristallijne structuur van de legering aangetast en is er grote kans op haarscheurtjes, met alle gevolgen van dien. Eigenlijk zou een velg nadat deze gerepareerd is gecontroleerd moeten worden op haarscheurtjes. Daar zijn diverse methodes voor. Echter dit wordt vanwege de kosten en tijd zelden gedaan bij velgreparaties.

Na dit gelezen te hebben, zou u dit risico willen lopen, of kiest u voor een goedkopere oplossing die dit kan voorkomen? Heeft u al schade aan de velgrand, dan kan een AlloyGator deze schade aan het oog onttrekken. U kunt kiezen voor een AlloyGator in een discrete, onopvallende kleur, of u geeft uw auto juist een persoonlijke look.

Nu verkrijgbaar bij 80 dealers in heel Nederland, of online op http://alloygator.nl

 

 


 

 

 

13 Januari 2016

75e Dealer

Het jaar is nog maar net begonnen of we hebben vandaag de 75e dealer bijgeschreven. Het is ProfileTyrecenter Kersten in Rotterdam. Alweer een goed adres waar u professioneel AlloyGators kunt laten installeren.

 

PTC Kersten

 


 

 

12 November 2015

Facebook acties

Regelmatig geven wij op Facebook een setje AlloyGators weg.

Op 1 November was Dhr. Süskind de eerste winnaar. Hij heeft zijn set professioneel laten monteren op het AlloyGator service en trainingcentrum in Almere.

Kijk op http://www.facebook.com/AlloyGatorNederland als u ook kans wil maken op een gratis set, het enige wat u dient te doen is onze Facebookpagina te delen op uw eigen pagina.

 

A Suskind

 


 

27 Juli 2015

AlloyGator in TopGear Magazine

Voor de lezers van TopGear Magazine.
In het Augustusnummer worden 8 setjes AlloyGators weggegeven. 
Niet in de prijzen gevallen? Dan kunt u ze gewoon online bestellen, of bij één van onze 55 dealers.

TopGear Magazine

 


 

 

6 Juli 2015

50e dealer

Binnen een half jaar zitten we op 50+ dealers en erkend installateurs in Nederland.
Meer en meer mensen en bedrijven leren de AlloyGators kennen.
Men weet hoe je op een eenvoudige wijze stoeprandschade aan de auto kan voorkomen. Maar niet alleen voorkomen, ook de bestaande schade verhullen, en de auto verfraaien!
De laatst toegevoegde erkend installateurs zijn Stern schadeherstel, een bekende naam in auto-Nederland. U kunt terecht bij de vestigingen in Purmerend, Rotterdam, Houten en Amsterdam Zuidoost.

 

Stern Ampera 

 


 

 

3 Juni 2015

Automat als dealer 

Vanaf heden zijn de filialen van Automat in Noord en Oost Nederland dealer geworden.

De meeste van deze winkels hebben veel kleuren op voorraad en ze zijn ook door ons opgeleid in het op de juiste manier installeren van de AlloyGators.

Automat Website

 


 

 

13 Mei 2015

Reclame auto's van onze dealers

Steeds vaker kiezen onze dealers ervoor om ook hun eigen auto's te voorzien van AlloyGators. Zo kunnen ze deze auto's met een gerust hart aan mensen meegeven en ze maken daarmee ook mooie reclame.

 

Van Essen demo

 

Profile Amstel demo

 


 

 

13 Mei 2015

Veel nieuwe dealers

Ons dealernetwerk is zich nog steeds aan het uitbreiden. Inmiddels zitten we op zo'n 30 dealers en erkend installateurs. Onder hen veel bekende namen zoals Profile Tyrecentre en Stern Autoschade.

Erkend installateurs zijn bedrijven die door onze instructeurs opgeleid zijn en dus de fijne kneepjes kennen van de installatie van AlloyGators.
Hieronder ziet u hoe drie monteurs van 'Van Essen' een workshop volgen en ook een monteur van Profile Tyrecentre krijgt instructie.

training monteurs van Essen 1

 

training monteurs van Essen 2

 

Profile Amstel

 


 

  

 10 Mei 2015

AlloyGator Nederland

Even een klein kijkje in onze 'keuken'. Op de foto's ziet u een deel van de voorraad en de desk waar de AlloyGators worden ingepakt en verstuurd naar onze dealers en de klanten die besteld hebben via onze webshop.

AG NL

 

AG NL1

 


 

  

 27 April 2015

AutoRai 2015

De AutoRai is voor AlloyGator een groot succes geweest. De meeste mensen kenden ons product nog niet, maar hebben op de RAI uitgebreid kennisgemaakt met de AlloyGators. Op onze stand werd een doorlopende demonstratie gegeven hoe een AlloyGator gemonteerd moet worden. Er was dan ook erg veel bekijks.


Onze grote dank gaat uit naar de mensen die geholpen hebben op de stand:

Craig Aronowitz

Curt Rathbone (AlloyGator Ltd.)

Harry van Egten

Bert van Dalen

Pim Veenboer

Roland van Rooij (Deni wheelstyling)

Niek Aarsman (Deni wheelstyling)

Rosa Kats

Een kleine foto-impressie van de AlloyGator stand op de AutoRAI 2015:

stand crew

 

Stand

 

Bert

 

drukte

 

 


 

12 Februari 2015

 

De afgelopen dagen is de directie van AlloyGator Ltd. uit Engeland bij ons in Nederland geweest voor de introductie. Diverse dealers hebben ons welkom geheten en onze instructeurs zijn getraind.

Uiteraard werden de standaard toeristische zaken niet overgeslagen.

AlloyGators in Volendam 

 


 

 

3 Februari 2015

Service en Trainingscentrum Almere

In Almere is het AlloyGator Service en Trainingscentrum in gebruik genomen.

Hier kunt u terecht voor installatie van uw AlloyGators en hier worden onze erkende installateurs opgeleid.

 

ASTC Almere

 

 


 

14 Januari 2015

AlloyGator Nederland

Sinds vandaag is AlloyGator Nederland de enige en officiële importeur van Nederland. Wij hebben als doelstelling om de AlloyGator in Nederland bekend te maken en zijn bezig om een uitgebreid dealernetwerk op te zetten. Ook gaan wij de komende tijd monteurs bij onze dealers trainen, zodat deze bedrijven de status van erkend AlloyGator installateur kunnen krijgen.

 


 

 

AlloyGator beste product op de Britse Auto Express Awards in 2013

AlloyGator is een gepatenteerd product voor de bescherming van lichtmetalen velgen en heeft op 22 Mei 2013 de prestigieuze  AutoExpress Award 2013  gekregen en daarmee 750 andere producten verslagen.

persbericht