Retourneren & Terugbetalingen

Vul het onderstaande formulier in om een ​​retour aan te vragen

Hoe werkt retourneren?

In het geval je niet tevreden bent zullen wij alles doen om je toch tevreden te stellen. je kan daarom altijd contact met ons opnemen. Mocht je je product terug willen sturen dan kan dat natuurlijk. je kan je geld terugkrijgen of een ander product ontvangen. Indien de artikelen nog niet verstuurd zijn, kun je het complete aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terugkrijgen. Als de bestelling eenmaal verstuurd is, kom je alleen in aanmerking voor het aankoopbedrag van de producten.

Verzendkosten en verantwoordelijkheid retourzending

De verzendkosten van de retourzending van het product komen voor rekening van de koper.

Bij ontbinding binnen de zichttermijn zal AlloyGator Nederland, mits aan de retourvoorwaarden is voldaan, binnen 14 dagen nadat de bestelling retour is ontvangen het door de koper betaalde aankoopbedrag terugbetalen. AlloyGator Nederland raadt klanten uitdrukkelijk aan om retourzendingen binnen de zichttermijn aangetekend, verzekerd en deugdelijk verpakt te versturen. Je dient een kopie van de aankoopfactuur en het ingevulde RETOURFORMULIER bij de te retourneren artikelen in te pakken. Geef hierop aan de reden van retournering en hoe u uw aankoopbedrag retour wilt ontvangen of een ander artikel wenst te ontvangen. De verantwoordelijkheid voor de correcte retourzending ligt bij de koper / klant. Het is belangrijk om het verzendbewijs, met daarop vermeld de track & trace gegevens van de retourzending, te bewaren.

Zichttermijn

Voor zover niet anders aangegeven, heeft de koper na ontvangst van de bestelling gedurende een periode van 14 dagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te ontbinden en de bestelling binnen dezelfde termijn te retourneren.

De koper heeft tevens het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling, aan AlloyGator Nederland kenbaar te maken dat hij zonder verplichte opgave van redenen de koopovereenkomst wenst te ontbinden en zijn bestelling wenst te retourneren. Koper heeft vanaf het moment dat hij zijn wens om te retourneren kenbaar maakt, 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren.

Indien de koper van het herroepingsrecht gebruik wil maken dient deze het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of de koper het product wenst te behouden. Gedurende deze termijn zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. De koper zal het product met alle geleverde toebehoren en, in de originele staat en verpakking aan AlloyGator Nederland retourneren. Uiteraard moeten de artikelen ongebruikt, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking teruggestuurd worden in een dusdanige staat dat deze weer verkocht kunnen worden. Is dit niet het geval, dan zijn wij gerechtigd kosten in rekening te brengen.

 

Back to Top