het Product

AlloyGator producten.

De AlloyGator is een product dat op doeltreffende wijze de velgen van uw auto beschermt op een onopvallende, of juist opvallende wijze.

Het product is enkele jaren geleden in Engeland ontwikkeld en daarna verder verbeterd.

Een AlloyGator is een harde nylon ring die gemonteerd wordt op de velg. De AlloyGator voldoet aan 's werelds strengste veiligheidsnormen en komt zelfs onder zware omstandigheden niet los.

In de volgende video ziet u hoe de AlloyGator de velg beschermt.

 

 

De AlloyGators worden geleverd als set van 4, maar zij zijn ook los te bestellen. Op dit moment bestaat ons assortiment uit 15 kleuren, maar dit wordt nog steeds uitgebreid.

 

Installatie

Hoe de AlloyGators geïnstalleerd kunnen moeten worden kunt u zien via de instructies in onderstaande video. De installatie duurt ongeveer een uur en u hebt daarbij het volgende nodig:

- een goede krik
- een bandenpomp en drukmeter
- een goede kniptang (bijvoorbeeld om elektriciteitsbuis mee te knippen)
- een goede kunststof hamer
De rest wordt allemaal meegeleverd in de set. 

Wilt u de AlloyGators liever niet zelf monteren, dan is het natuurlijk ook mogelijk dit te laten doen bij ons eigen Service en Trainingcentrum in Almere of bij onze eigen dealers en bij de door ons opgeleide erkende installateurs.

Een installatie handleiding wordt bij elke set meegeleverd, maar u vindt deze Nederlandstalige installatiehandleiding ook hier.

 

 

Maten

De standaard AlloyGators worden geleverd in een set van 4, geschikt voor wielen van 13 tot en met 21 inch. Het maximum gewicht van de auto mag 3.000 kg bedragen.

 

Daarnaast hebben we sinds november 2016 ook de AlloyGator Exclusive. Deze is geschikt voor wielen van 12 tot en met 24 inch. Tevens heeft deze een iets andere vorm. Ze zijn rond in plaats van hoekig.

 

Verzending

Wij versturen onze pakjes per post of via een pakketdienst.